keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Päivä 12: Motaria Berliiniin 596 km

Münchenistä Berliiniin oli päätetty jo talvella ajaa moottoritietä  pitkin. Osa lähti pikkuteille, joko yksin tai pikkuryhmissä. Meidän motariporukassa oli 6 pyörää ja startattiin heti puoli kahdeksan jälkeen. Hieman oli viileämpi aamu, +9, mutta pukeutumisella kylmyyden sai selätettyä. Ja tällä matkalla on saanut jo hikoilla ajovaatteissa riittävästi 😃
Ajopäivästä ei ole tällä kertaa kuvia. Moottoritiellä ei maisemat nyt niin kovasti sykähdyttäneet. Matka eteni nopeasti kolmen pysähdyksen taktiikalla. Itse vielä sitten toisen tankkauksen jälkeen "eksyin" porukasta.. en ole koskaan tykännyt ajaa Saksan baanoilla mitään hirmuista vauhtia. Nytkin nopeus vaihteli 110-120 ja tietyöosuuksilla 60-90. No, se tarkoitti sitä, että muut menivät menojaan. Eksyksissä en kuitenkaan ollut, vaan tiesin mihin ajan ja olin ryhmästä ensimmäisenä hotellilla. Muut tekivät pienen mutkan Louis-liikkeeseen.


Illalla suunnattiin kaupungille ja jälleen yhteen Louiseen 😄
Aiemminkin etsitty akku löytyi megastoresta. Matka taittui metrolla ja kävellen.




Paluumatkalla pysähdyimme Alexanderplatzille syömään. Ruoka oli hyvää, currywurstia uudessa muodossa, pitsana!



Paikka oli sinänsä mukava, mutta tarjoilijamme suorastaan suuttui, kun turistit eivät antaneet tippiä.. saimme kyllä sitten asiaan koulutuksen, ei kuitenkaan mitenkään ystävälliseen sävyyn.
Takaisin hotellille ja nukkumaan!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti